Uusi Vuosi

2015 Tammikuu - Pebble Beach CA

Uusi vuosi on jo melkein yhden päivän vanha. Päivä on kulunut muuttolaatikoita purkaessa - ja onpa seinään saatu iskettyä jo yksi naulakin. En ollut hereillä puolen yön aikaan, mutta vuodenvaihtumiseen sillä ei ollut vaikutusta. Uudenvuodenlupauksia en ole ehtinyt edes miettimään.

Odotuksia on kuitenkin uudelle vuodelle - terveyttä ja onnea niin omaan perheeseen kuin Suomessa oleville vanhemmille ja sukulaisille ja ystäville. Olisi kiva, jos töissäkin asiat sujuisivat hyvin ja oppisin uusia asioita ja tapaisin paljon uusia ihmisiä. Toivon, että tuntisimme itsemme kotoiseksi uudessa kodissa ja löytäisimme tuttuja.

Lukukirjana on tällä hetkellä Amy Cuddy:n Presence. Kirjan etusivulla sanotaan - bringing your boldest shelf to your biggest challenges.

Tervetuloa 2016 - olen valmis !

5 comments

 1. Onnea uuteen kotiin !!

  Muuton aikatauluttaminen vuoden vaihteeseen on aika käytännöllinen juttu. Helppo muistaa, missä asui silloin ja silloin ja koska joku liittyminen/ katumaksu juttu alkoi ja päättyi.

  Samalla opettelulla, kun opettelee uuden osoitteen, opettelee myös uuden vuosiluvun.

  Meillä on pakkasta mutta ei lunta

  Veli

  ReplyDelete
 2. Toivotamme mukavaa ja mielenkiintoista vuotta! Tapaamisiin.

  ReplyDelete
 3. Hyvää alkanutta vuotta ja onnea uuteen kotiin!

  ReplyDelete
 4. Onnea vuodelle 2016!
  Toivomme onnea myös uuteen kotiinne. Terveyttä, menestystä ja hyvää mieltä jokaiselle päivälle.
  Kotona ajattelevat Äiti ja Isä

  ReplyDelete
 5. Kiitos kaikille toivotuksista - pikku hiljaa tavarat löytävät paikkansa. Tämä ajoitus oli kyllä hyvä - muutama päivä pyhien välissä ja ei päässyt se työ häiritsemään muuttoa. Toivomuslistalle lisätään tälle vuodelle paperiroskan vähentäminen (kaikkea ei tarvi printata)...tavaroilla pitää olla paikka jne. Mutta kaiken kaikkiaan ollaan muutossa paremmalla puolella - ja mitään sellaista ei ole käynyt, josta ei pienellä huumorilla selviäisi.

  ReplyDelete