Joulukuun eka ja #givingTuesday


Blogi on ollut aika hiljainen viime aikoina. Inspiraatio on vähän hukassa ja onhan se niinkin, että arki Amerikassa on kuitenkin vain sitä arkea eikä mitään niin erikoista. Mitä sitten on tapahtunut - olin kipeänä (flunssa), matkustellut  työn puolesta täällä USA:ssa (virhe, jos on kipeä) ja kävin myös Suomessa Isänpäivänä.

Viime viikonloppuna oli Kiitospäivä ja sitä seurannut pidennetty viikonloppuvapaa. Saimme lapsen meille ja nautittiin rauhallisesta elosta ja ruoasta. Jos aina välillä tuskailen sään kanssa, niin en voi valittaa viikonlopun säästä - meillä oli 18-20 C (+) koko viikonlopun ja auringon paistetta. Tämä sää on parasta täällä. Merkillistä on, että maanantai aamuna sataa, tuulee ja lämpötila on pudonnut reippaasti. Ylimääräiset vapaat auttoivat myös omaan tervehtymiseen.

Tieni erkani myös oman PT:n kanssa. Työaikataulujen johdosta en ollut käynyt salilla syyskuun lopun jälkeen. Suhteen katkaiseminen on lähes yhtä dramaattista kuin kampaajan kanssa eroaminen, mutta nyt olemme eronneet. Salilla käyntiä kesti 9 kk ja olen tyytyväinen kokemukseen, mutta nyt sali saa olla tauolla ainakin vuoden loppuun asti.

Ensimmäiset joulupuurot nautittiin sunnuntaina. Ainoa oikea tapa syödä puuroa on sekahedelmäkeiton kanssa. Harri taas luottaa enemmän yhdistelmään kaneli-sokeri ja maito.

Tänään on myös #GivingTuesday eli kansainvälinen päivä, jolloin kehoitetaan antamaan niille, joilla on vähemmän. Täällä tuo edeltävä viikonloppu on sellaista ostohysteriaa, että päivä osuu hyvään kohtaan. Aiempina vuosina olen tehnyt pienen lahjoituksen Punaiselle Ristille - tämän vuoden kohde selvinnee päivän aikana.

Hyvää Joulukuun ensimmäistä päivää !

0 comments