#Blogisitarina - kuinka blogi alkoi ?

Axewomen from Maine - eli naisvoimin toteutettu sahausnaytos State Fair:ssa
The Sugar Antelope blog haastoi minut viime viikolla kertomaan blogini tarinaa - kiitos kovasti Sugar !  Kappelikukkulan kuulumisia sai alkunsa meidän neljännestä (!) USA:n sisäisestä muutosta syksyllä 2011. Olin yhden kerran aiemmin yrittänyt blogin kirjoittamista, mutta siitä ei tullut mitään (tarkoituksena oli kirjoittaa muistiin poikamme seniorivuoden tapahtumia äidin näkökulmasta). Tavallaan olisi ollut hienoa, jos blogeja olisi ollut olemassa jo paljon aikaisemmin - kätevä tapa laittaa asioita muistiin. Viimeksi itse luin vanhoja postauksia, kun yritin maahanmuuttoviranomaisille kertoa, koska olen matkustellut USA:n ulkopuolella...

Ei ehkä kovin omaperäinen nimi blogille - muutimme nimittäin Chapel Hill nimiseen kaupunkiin - siitä siis nimi  Kappelikukkula.  Blogi tuntuu junnaavan vähän paikoillaan ja ainakin itse syytän siitä leipätyötäni, joka on mielenkiintoinen ja haastava, mutta samalla joskus tuntuu myös vievän kaikki voimat. Ja samalla tuntuu, ettei ole juuri mitään kirjoitettavaa - olen leiponut monta kertaa, golfia pelataan ja joskus myös vähän reissataan....
Mitään erityisiä käännekohtia ei taida blogistani löytyä ja tarkoitus on jatkaa epäsäännöllistä postaustahtia...
Blogia aloin kirjoittamaan kotiväelle Suomeen, että tietäisivät missä mennään. Itse seuraan muutamia blogeja Suomessa ja sitten ulkosuomalaisten blogeja ympäri maailmaa. Ehkä vähän vanhempana (!) ihailen ulkosuomalaisten rohkeutta tarttua asioihin, liittyy ne sitten vapaaehtoistyöhön, lapsiin tai vaikka oman uran aloittamiseen.

Nämä kuvat on muuten NC State Fair:stä. Ainakin päiväsaikaan sellaista koko perheen hauskanpitoa.

Ja tulipa korjattua yksi väärinkäsitys - olin useamman vuoden välttänyt markkinoilla myytäviä Deep fried Oreos - kuvitellen ne aivan kamaliksi (ja kaloripommeiksi). No kaloreita niissä varmasti on, mutta ne olivat todella hyviä. (Otetaan domino-keksi, dipataan taikinaan ja paistetaan rasvassa - enimmät rasvat valutetaan talouspaperiin ja päälle pöläytys tomusokeria).


Haasteen säännöt:
1.
Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitä voi tietysti myös pyytää)
2.
Kirjoita ja julkaise oma blogitarinasi: miten blogisi sai alkuosan kuinka se on kehittynyt ajan saatossa 
ja mitkä ovat olleet merkittäviä taitekohteita.
3.
Haasta mukaan neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit 
haastaa jonkun toisen.
4.
Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi  ja kenet haastat mukaan.
5.
Mikäli olet instagrammissa, käy halutessasi lisäämässä jonkun kuvasi yhteyteen tägi #Blogisitarina. Näin kaikki instagrammissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. #Blogisitarina - haasteen käynnisti kototeko-blogi.

Tarinoita on mukava lukea ja haaste menee eteenpäin - 3 comments

  1. Mua alkoi kiinnostamaan, mitä teet työksesi?:) Muistanko oikein että työsi sut aikoinaan toi USA:n? Ymmärrän kyllä jos töistä kertominen on sellainen juttu, jonka haluat jättää blogin ulkopuolelle.

    ReplyDelete
  2. Emmi, oikein muistat - eli olen tullut tänne ns. lähetettynä työntekijänä - eli työnantaja ei muuttunut ja alunperin oli kyse lyhyehköstä komennuksesta. Olen tehnyt erilaisia juttuja, mutta tällä hetkellä teen työtä kotoa käsin - edelleen samalle firmalle. Työ on teknistä myyntiä.

    ReplyDelete