Yö Bass Pro Shop:ssa ?


Pistäydyin työmatkalla Memphis:ssä tällä viikolla ja söin lounaan paikallisessa Bass ProShop:ssa. En ollut sentään siellä yötä, vaikka sekin on mahdollista.

Bass Pro Shop on kauppaketju, josta löytyy tarviketta metsästykseen, kalastukseen, vaeltamiseen, veneilyyn ja varmaan muutamaan muuhunkin harrastukseen. Mikä minua kiinnosti tuossa Memphis:n kohteessa oli lähinnä tuo kaupan sijainti, se nimittäin on lasisessa pyramidissa aivan keskustan tuntumassa. 

Pyramidi rakennettiin 1991 Memphis Grizzlies -koripallojoukkueen kotiareenaksi. Grizzlies muutti uuteen kotiinsa 2004 - ja pyramidi oli tyhjillään lähes kymmenen vuotta. Bass ProShops avattiin keväällä 2015 - ja neljän kuukauden aikana siellä on käynyt jo miljoona vierasta.Pyramidin keskellä on hissi, jolla pääsee pyramidin huipulla olevalle näköalatasanteelle ja ylhäällä sijaitsevaan ravintolaan. Tätä hissiä mainostetaan maailman korkeimpana  'vapaasti seisovana' hissinä - kokonaista 28 kerrosta. Ylös pääsemisestä joutuu maksamaan kymmenen dollaria. Syömisen takia ei ole pakko tuonne mennä, toisesta kerroksesta löytyy useampi ravintola, yksi jopa keilahallilla varustettuna. En ehkä väittäisi Memphis:n maisemia erityisen kauniiksi, mutta pyramidin huipulla näköalat ovat kaupungin parhaat.Huipulla olevan ravintolan keskellä on iso akvaario - kuten kuvassa näkyy, aika isojakin kaloja siellä liikkui. Ja alakuvassa ovat fish taco:ni, toivon että näitä ei oltu pyydystetty omasta altaasta.Tämän kauppakeskuksen sisällä on tarpeeksi vettä ja syvyyttä, jotta myytävät veneet ovat jo vedessä valmiina. En olisi yhtään yllättynyt, jos siellä on joku salainen luukku, josta ostamansa veneen saa ajaa suoraan ulkopuolella virtaavaan Mississippi jokeen.


Tämä Bass ProShop kohde on ketjun ainoa, jossa voi myös yöpyä. Kaupan yhteydessä on 100 hotellihuonetta, jokaisessa huoneessa on ainakin yksi täytetty eläin ja huoneiden parvekkeet ovat sisälle kauppaan päin.
Käväisin paikalla keskiviikkona, joten minulta jäi näkemättä alligaattorien syöttäminen - se on vain tiistaisin ja torstaisin klo 14.00.

Vain Amerikassa voisi melkein sanoa. 

2 comments

  1. Heitin sua Liebster Awardilla, löytyy blogistani! :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos kiitos. Blogi on ollut hieman paitsiolla, kun päivätyö on vienyt kaikki energiat js vähän enemmänkin.
    Toivon mukaan pääsen taas jonkinlaiseen postaustahtiin

    ReplyDelete