Päivän kävely - Louisville KY

Yritän pitää liikunta innostusta vireessä kävelemällä työmatkoilla ja varsinkin ulkona - ne hotellin pienet kuntosalit eivät vielä innosta. Tänään jäi puoli tuntia ylimääräistä aikaa Louisvillessä ja päätin käyttää sen kävelemällä Indianan osavaltioon ja takaisin ! Vuokra-auton takapenkillä sain vaihdettua osan työvaatteista ja mukavammat kengät jalkaan ja sitten vain töppöset toisen eteen.

Big Four on vanha rautatiesilta, joka kulkee Ohio joen ylitse - junia tästä ei ole mennyt ylitse sitten 1969, mutta sillan muuttaminen jalankulkijoille ja pyöräilijöille valmistui kokonaisuudessaan vasta toukokuussa 2014. Silta itsessään on 800 metriä pitkä ja siihen täytyy lisätä vielä rampit molemmissa päissä - eli sillan toinen pää on Kentuckyn osavaltiossa ja toinen Indianassa.

Oma kokemukseni on, että yhdistelmällä - kysyy neuvoa hotellin  vastaanotosta ja itse netistä tutkimalla löytää hyviä ja turvallisia reittejä. Uskon, että syksymmällä ja pimeiden tullessa minutkin löytää sieltä hotellin juoksumatolla, mutta siihen asti yritän löytää muita mielenkiintoisia kohteita.2 km ja 22 min2 comments

  1. Mietinkin jo, miten me ei tuota bongattu maaliskuussa 2013, mutta valmistumisaikataulu vastasi tähän kysymykseen...

    ReplyDelete
  2. Louisvillen #5 kohde Tripadvisorin mukaan ja ilmainen ! Sillalla oli aika paljon porukkaa arkenakin, mutta ihan hieno idea saada ihmisia liikkumaan.

    ReplyDelete