Kohti parempaa kuntoa


Tunnustaudun ihmisiin, jotka lääkärin vastaanotolla voivat hieman liioitella fyysistä kuntoaan (silloin harvoin kun lääkärillä käydään) - puhun liikkumisesta enemmän kuin itse asiassa liikun, tunnen enemmän 'app'jä ja tunnistan suosituimmat lajit....mutta miten huonoksi se oma kunto on oikeastaan mennyt ?
Suomen matkalla puuskutimme veljeni perässä golf kentällä - golfia pelataan täälläkin, mutta yleensä kentillä käytetään golf autoja - joten se liikunnallinen merkitys jää aika heikoksi. Tosin itse kompensoin sitä lyömällä palloa monta kertaa....
Karjalan reissulla tein kunnon kävelyreissun vanhempieni kanssa ja haluaisin olla yhtä hyvässä kunnossa heidän iässään.
Toivon, että asian julkisesti tunnustaminen auttaa aktiivisempaan elämäntyyliin - ja yritän laittaa tännekin jotain tilannetiedotusta, missä mennään. Olen aika hyvä keksimään tekosyitä ja työ on aika usein syynä, miksi en voi jotain harrastaa. Toisaalta lenkkarit eivät vie paljoa tilaa laukussa  ja käveleminen on edullinen tapa tutustua ympäristöön.

Viikon aikana yksi päivä on jäänyt välistä, mutta muuten olen ehtinyt tekemään lenkkini - 2.2 km - 4.7km - yleensä joko aikaisin aamulla tai illalla - päivälämpötilat ovat vielä aika korkeat.
Olen edelleen app-riippuvainen - My Fitness Plan, Lose it, Runkeeper.....kaikkia on kokeiltu - kuulin jopa vehkeestä, joka muistuttaa, jos istuu paikallaan liian kauan :)

Alla näkymä Charleston(SC) kävelyreitistä - piti päästä näkemään meri !4 comments

 1. No juuri! Tunnustan. Mutta eteenpäin mennään, sanoi mummo lumessa eli tsemppiä Sinulle! Kerta viikossa tennistä eimtaida ihan riittää, joten lupaan mennä tänään lenkille...

  ReplyDelete
 2. Parempi aloittaa tämä remontti nyt ennenkuin lääkäreillä on jotain valheenpaljastus koneita käytössä....pikku hiljaa yritän parantaa tapoja ! Kiitos kommentista.

  ReplyDelete
 3. Hei,
  Lueskelen mielellään blogiasi ja kutsuin sinut juuri blogihaasteeseen. Sen löydät täältä:
  http://lowenleben.blogspot.de/2014/07/haaste-11.html
  Olisi mukava, jos sinulla on aikaa vastata.
  En huomannut erillistä sähköpostiosoitetta niin viesti tuli nyt tähän.
  Kesäterveisin, Johanna

  ReplyDelete
 4. Kiitos viestistasi Johanna. Yritan ehtia vastaamaan haasteeseesi pian ! :)

  ReplyDelete