Marimekko Amerikassa


Postin mukana tuli tänään Marimekkokuvia. Amerikkalainen Banana Republic on tekemässä Marimekon kanssa kampanjaa ja mainos lupaa mahdollisuuden etukäteisostoksiin ennen kuin virallisesti avaavat kaupanteon. Mielenkiintoista nähdä, miten nämä kuosit kiinnostavat amerikkalaisia. Itseltä löytyy muutama maripaita, yksi mekko, erinäisiä pussukoita ja kangaskassi. Viitisen vuotta sitten kosmetiikkafirma Avon myi pinkkiä unikkokassia kosmetiikan ohella lyhyen kampanjan muodossa. Tilasin silloin 15 kangaskassia joulukasseiksi enkä yhtään naamarasvaa tai muuta sellaista. En usko, että olin ihanneasiakas. 
Luultavasti käyn ainakin näitä uusia marimekkoja ihastelemassa ja sovittelemassa.


Muutoin vaatteiden suhteen minulla on uusi kokeilu menossa. Kannoin viime viikonloppuna kasan vaatteita sellaiseen conseignment kauppaan - eli myyn tarpeettomaksi jääneitä vaatteita - itse en saa aikaiseksi niiden myymistä mutta saan ne sentään kannettua jonkun toisen vaivoiksi. Jos vaatteet ei mene kaupaksi kahdessa kk:ssa, voin hakea ne pois tai jos en muista/halua tms. sitten ne ovat sopimuksen mukaan conseignment kaupan omaisuutta. Liike myös hinnoittelee vaatteet puolestani. Kerron tästä sitten heinäkuussa, miten kävi.
Tähän asti olen vienyt vaatteita Goodwill:lle ja ns. uffe laatikkoon - niissä ei ole suuria vaatimuksia, kunhan vaatteet ovat puhtaita ja ehjiä.

Marimekkojen myynti alkaa täällä 20.5.

Ja kirjoittaja kirjoitti aiheesta ihan omasta kiinnostuksestaan  :)6 comments

 1. Mua kiinnostaa kanssa kovasti nuo kyseiset vaatteet. Pakko paasta ainakin kokeilemaan ja hypistelemaan. :)

  ReplyDelete
 2. Marimekko ei oikein ole mun tyyliä, mutta tuohon Banana Republiciin oon tykästynyt. Harmillisesti sitä myydään tosi vähän täällä Koreassa, mutta aina joskus niitäkin rytkyjä pääsee hiplailemaan :)

  ReplyDelete
 3. Bananasta yleensa loytyy jotain vaatetta ja viimeksi kokeilin jopa heidan yhdistettya netti ja tavallinen kauppa systeemia.....taalla toimii sellainen systeemi, etta BR nettisivulta voi varata tietyn vaatteen lahella olevaan BR kauppaan sovitettavaksi...vaikuttaa aika vaha arvoiselta, mutta mielestani hyvalta palvelulta - valitsin netista housut, koon ja varin ja seuraavana paivana, kun kavelin kauppaan, olivat housut jo riippumassa erillaan ja nimilappu paalla.
  Nyt tosin odotan, etta 'consignment' kauppa alkaisi toimimaan....

  ReplyDelete
 4. Mullekin tuli tuo sama esite postissa eilen ja innolla katselin etta aika kivan nakoisia vaatteita. Varmasti hankin niista jonkun :-)

  ReplyDelete
 5. I-ha-nia!! Kiitos tästä tiedosta! Juuri viimeksi siellä päin kävin etsimässä Nordstrom Rackista, josko olisin löytänyt Marimekko-Converseja, kun en jotenkin raaskinut/tajunnut niitä hankkia silloin taannoin, mutta vedin vesiperän. Näitä käyn varmasti hakemassa ihan kaupastakin...

  Olin taannoin apajilla kun H&M teki Marimekon kanssa yhteismalliston. Sieltä on vieläkin tallella maksimekko Joonas-kuosilla. Ihan paras kesäisiin puutarhajuhliin.

  ReplyDelete
 6. Jenni - sinulla taisi olla se mekko jossain Atlantan kuvassa - ajattelin, kun semmoisen viela saisi. Nyt nayttaa naita maahanyltavia mekkoja olevan vahan jokapuolella. Taytyy lahtea sovittamaan jotain ensi viikolla...

  ReplyDelete