Syksyn merkkejä / Fall is coming
Puuvillan kasvatusalue ulottuu Pohjois-Karoliinasta Floridan pohjoisosaan ja länteen Kaliforniaan asti. Kasvuaika on suhteellisen pitkä - jopa 200 päivää. Alla on kuvia Sanfordista, jossa näin eilen allaolevat pellot. Ne pilkistivät golf kentälle puiden takaa ja pelin päätyttyä oli ihan pakko ajaa ottamaan muutama kuva. Puuvillapeltoja puidaan täällä syyskuun ja joulukuun välisenä aikana ja olen ymmärtänyt, että puimuri tekee näistä 'pumpulipalloista' isoja paaleja. Jos satun tätä näkemään, niin otan lisää kuvia. Onhan se kiva tietää, miten se lempi t-paita saa alkunsa !

Viikon surulliseen uutiseen kuuluu rakkaan koiramme Jeppen menehtyminen. Hän oli perheenjäsen yli 9 vuotta ja nyt koti tuntuu tyhjältä ja hiljaiselta.

Puuvilla pelto Sanford NC


Cotton fields in Sanford NC. Always wanted to know how my favorite T shirt gets started.

We sadly lost our faithful Jeppe this week after falling ill early summer. We miss him terribly.


Jeppe Heinakuu 2012 Atlantic Beach NC

3 comments

  1. Osanottoni :( Kylla se on vaan niin outoa, kun yhtakkia ei olekaan hannanheiluttajaa kotona.

    ReplyDelete
  2. Kiitos Jenni ja Sugar. 'Chemo' tuntui toimivan oikein hyvin ja meillä oli enää 4 hoitokertaa jäljellä. Olimme toiveikkaita lisäajasta, mutta toisin tässä nyt kävi. Vaikea ymmärtää, että maanantaina lääkäri kertoo kaiken olevan kunnossa ja sitten hän vain nukkui pois. Onneksi meillä on satoja kuvia ja videoita, mutta tyhjältä silti tuntuu.

    ReplyDelete