Skotlanti - Airbnb - Osa 2


Solheim Cup:n ajaksi olin varannut Airbnb huoneiston puolen tunnin ajomatkan päästä golf kentälta - olin tehnyt varauksen jo tammikuussa 2019 ja vähän jännitti etukäteen, mikä meitä odotti. Varsinaista osoitetta ja ajo-ohjeita emme saaneet kuin pari päivää ennen ja koska asunto oli maaseudulla, siinä oli lähinnä GPS koordinaatit.
Aika lähelle pääsimme ennen kuin soitin Georginalle, että taidamme tarvita lisäapua. Huoneisto oli tehty vanhaan talli/ulkorakennukseen ja lopuksi löysimme omistajan viittelöimästä meille pihalla.
Samassa pihapiirissä oli pari muuta samaan tarkoitukseen korjattua huoneistoa.

Georgina oli huomaavainen ja meillä oli jääkaapissa maitoa, voita, mehua ja tuoretta leipää. Arbnb:n luokituksen mukaan, hän on ns. super-host.  Muita super-host piirteitä olivat selvät ohjeet  TV:n käytöstä, netin salasanoista, minne soitetaan ongelmien tullessa, suosituksia ravintoloista jne.
Tilaa asunnossa olisi ollut kahdelle pariskunnalle - ja olimme sopineet, että emme käytä toista makuuhuonetta - keittiö oli hyvin varusteltu ja oli enemmän kuin osasimme odottaa.

Tämä ratkaisu sopi meille hyvin - aamupalat ja teet sujuivat omien mieltymysten mukaan ja jotenkin reissussa ruokakaupassa käyntikin on elämys sinällään. Pariskuntana voin suositella tätä kohdetta, yksin ollessa se olisi ehkä ollut vähän syrjäinen paikka. Autokin on ihan välttämätön tässä kohteessa.
Keittiössä oli kaikki tarvittava valmiina - Cath Kidston mukit mukaanlukien. Olin yllättynyt, kuinka moni asia oli tehty Skotlannissa - osa astioista, villahuovat - samoin meille jätetyt aamiaistarpeet olivat paikallisilta toimittajilta.Huoneistoon oli ovi sekä sisäpihalta että edestä - etupihan oven ikkunasta sai ihailla tätä maisemaa.


Ravintola suosikkeja:Tämä kuva esittää sitä mielikuvaa, joka minulla oli yöpaikasta etukäteen. Ehkä vähän vaikutteita Holiday elokuvasta.

2 comments

 1. Aivan ihana huoneisto! Kiva, ettette joutuneet pettymään. Viimeisestä kuvasta ei tosiaan saa kyllä oikein minkäänlaista käsitystä paikasta.

  Meidän käyttämät Airbnb-paikat ovat olleet onneksi myös aika lailla sellaisia kuin on ollut luvattu tai mitä kuvat ovat kertoneet.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Satu - tämä oli ihan napakymppi. Siisti ja tilava, jos olisimme olleet vähemmän vapaaehtoisena - niin asunnossa olisi ollut kirjoja ja lehtiä luettavaksi ja olisihan sitä vain voinut olla, mutta tuppaamme olemaan enemmän liikkuvaista sorttia.

   Delete