Voi niitä tapoja !
Minulla ei ole kovasti sellaisia vakiojuttuja. Aamiainen on mitä on, vaikkakin aina kahvia. Ruokakaupassakin käyn useammassa paikassa ja bensaa tulee tankattua sieltä täältä. Käyn saunassa silloin, kun huvittaa ja ehkä ei ollenkaan lauantaina. Välillä tulee mieleen, että olisi hienompaa, jos minulla olisi jotain 'tapoja'. Tuo saunominen muuten tulee pian loppumaan, kun muutamme loppukuusta. Pitää ehkä saunoa nyt joka päivä ennen kuin se loppuu.

Jotta en nyt vaikuttaisi ihan tuulen mukaan menijältä, niin onhan niitä jotain vakiintuneita juttuja -

 • Tankkaan Seppoon sitä keskihintaista bensaa vaikka se halvinkin kävisi, mutta Seppo tekee hyvää työtä ja on ansainnut sen.
 • Syömme Harrin kanssa ulkona aamiaista lauantaisin - arkisesti IHOP:ssa. Tosin se taitaa olla kaupungin suosituin. Sielläkään minulla ei ole mitään vakioannosta, minkä tilaisin.
 • Emma on leikannut tukkaani nyt vuoden ja toivottavasti en joudu etsimään uutta kampaajaa. En tiedä, kuinka hyvä kampaaja hän on, mutta Emma on tehnyt monia juttuja ja tykkään keskustelusta. Ensimmäisellä kerralla Enma ei osannut laittaa hiustenkuivaajaa päälle...
 • Jos olen kotona, aamu alkaa aina sanomalehden lukemisella - siis oikein sellainen paperinen versio.
 • Perjantaisin ostan People lehden irtonumeron.
 • Kahvini on Dunkin Donuts - keskikokoinen ja tuplamäärä rasvatonta maitoa, ei sokeria 

Nuorena tyttönä meillä oli kotona sellainen sääntö, että kotiin tullessa yöllä piti huikata vanhempien makuuhuoneen ovelta. En nyt muista, oliko tällainen sääntö minulle sanottu vai tuliko siitä vain tapa. Olin aika kiltti, niin en muista, että olisi koskaan ollut vaikeuksia tuota noudattaa. 

Nykyisin, kun teen lähtöä Helsingin lentoasemalta, juon lasin kuohuvaa. Tämä tapahtuu kellonajasta riippumatta. Joskus voi se lasillinen olla ihan oikeaa tavaraa tai sitten vain espanjalaista cavaa. 
Kotona oli kaikki hyvin. Jostain syystä nyt oli kovasti haikeaa lähteä.

2 comments

 1. No mutta aika monta tapaahan tuohon olit listannutkin;)
  Ja lähdöt ovat aina haikeita - joskus enemmänkin <3
  Hyvää joulunaikaa sinne!

  ReplyDelete
 2. Kiitos Lady. Se lähtemisen haikeus - ei se aina ole ollut tätä. Eikä se voi johtua pelkästään siitä, että juo kuohuvaa aamulla kentällä klo 6 - eihän ? Hyvää Joulunaikaa myös sinulle !

  ReplyDelete