Saksa 3 - Germany - you had me with the bread !


Tripadvisorin mukaan pikkuhotellissamme Heidelbergissa aamiainen on korkeintaan välttävä. Olen tietoinen siitä, että joskus nämä arvostelut eivät mene yhteen oman makuni kanssa, mutta tämä aamiainen oli ihan huippu. Koska olimme täällä viisi yötä, ehdin kokeilemaan kaikki leipäkorin leivät, ihanaa tuoretta leipää aamulla ! Aamiainen maksoi 7 euroa ja siihen sisältyi leipää, leikkeleitä, keitettyjä munia, hedelmiä, kahvia, jukurttia.... Sanoinko jo leipää ?

Eli olin myytyä naista saksalaiselle leivälle. Siis kuka kaipaa munia ja pekonia, jos on tällainen leipäkori edessä ? Yhtenä aamuna olimme aamiaishuoneen oven takana jo ennen , kun ovet avautuivat - leipä tuoksui oven ulkopuolelle.

Hotelo - leipakori kuvattu hotellissamme - sijainti lahella rautatieasemaa, ei ilmastointia, mutta ikkunat saa auki, netti OK, suihku ja hiustenkuivain. Ihan hyva yopymiseen - no frills, sanottaisiin taalla.


2 comments

  1. Ai vitsi, tiedän mistä puhut! Muistan silloin USA:ssa asuessa miten ihana oli lentää Saksan kautta kotiin ja heti lentokentällä nähdä ne täytettyjä leipiä notkuvat vitriinit.. Oli niin parasta USA:n kamalan leivän jälkeen! :)

    ReplyDelete
  2. Kahtena iltana, kun tulimme kentältä myöhään, väsyneinä jne - ostin paikalliselta Essolta leivän mukaan. Se Essonkin leipä oli niin hyvää.....
    Täällä voi saada kolmioleipiä, joissa parasta ennen päivä on noin parin viikon päässä. :)

    ReplyDelete