Saisiko olla kuppi kahvia ?


Olen kahvin suurkuluttaja - useampi kuppi menee jo aamupäivän aikana, eikä kahvinjuonnilla ole edes ollut vaikutusta yöuniin.
Tämän kahvikoneen huomasin tänään hammaslääkärin odotushuoneessa ja jos harvoin ohitan kahvitilaisuutta, niin tänään se tapahtui. Yritän ainakin kovasti puhdistaa hampaita ennen toimenpidettä ja ajatuskin siitä, että leppoisasti hörppisin maitokahvia vain muutamaa minuuttia ennen istumista hammaslääkärin tuoliin, saa aikaan puistatuksia.

Facebookissa ovat ulkosuomalaiset kauhistelleet Ikean irtokarkkien hintaa. USA:n Ikeat ovat pikkuhiljaa ottaneet paunoittain myytävät irtokarkit valikoimiinsa, ja viime kuun Chicagon reissulla itsekin lankesin irtokarkkiostoksille.

Hammaslääkäri ei saanut hommaansa tänään vielä valmiiksi. Jonkinlainen ongelma ilmaantui hampaan korjaamisessa ja aloitetaan uudestaan korjaus parin viikon päästä.  Omille irtokarkkiostoksille on tullut hintaa 565 dollaria vakuutuksen jälkeen.  Olen luvannut itselleni, etten toistamiseen eksy Ikeaan karkkiostoksille.

2 comments

  1. Me meinattiin ostaa irttareita eilen kun pysähdyttiin Ikeaan paluumatkalla etelästä, mutta amerikkalaislapset riehuivat osastolla, availivat irttarilaatikoita ja huusivat niin että sylki roiskui (laatikoihin). Ei enää tehnyt mieli irttareita sen jälkeen.

    ReplyDelete
  2. Ihan samaa ihmettelin, kun ekan kerran kävin hammaslääkärissä. Toisena kertana sitten jo lykättiin kakkuakin eteen (oli vastaanottotädin syntymäpäivä), enkä tiennyt ottaako vai eikö. No otin. Ja siitä suoraan hammaslääkärintuoliin...

    ReplyDelete