Haluatko sileät kädet ?


Viime viikolla luin paikallislehdestä, että  FDA oli hyväksynyt uuden ryppyjen poistoaineen - tämä ruiskutettava lääkeaine on nimenomaan ryppyjen poistoon kädenselästä.
Kohderyhmänä tälle tuotteelle mainittiin morsiamet, jotka haluavat esitellä uutta sormusta sileässä kädessä. Toinen kohderyhmä lienee asiakkaat, joille on jo tehty muita toimenpiteitä (kasvojen kohotus - onko tämä edes suomea ?) ja joilla käsien rypyt eivät sovi uuden nuoremman naaman kanssa.
Tietysti on hienoa, että uusia työpaikkoja saadaan aikaiseksi (hyväksynnän saanut firma on Pohjois-Karoliinassa). Mielenkiintoista seurata, kuinka tämä tuote menestyy markkinoilla.
Lehtijuttu
Fairy Mainos

Itse päätän säännöllisin väliajoin, että ryhdyn pitämään parempaa huolta käsistäni. Kesällä toinen käsi ruskettuu enemmän kuin toinen (se golf hanska !!!). Lakkaan kynsiäni harvakseltaan ja ehkä olen laiska asian suhteen, kun mielestäni lakkaamattomat kynnet ovat paremman näköiset kuin kulunut lakkaus. Ihailen aina toisilla hyvinhoidettuja käsiä - ehkä sitä itsekin voisi. Sitten joskus.

Myös toinen paikallinen lääkefirma on vihdoin saanut vihreän valon FDA:lta - lääke on ainakin yhtä mielenkiintoinen ja keskustelua herättävä - Sprout

2 comments

  1. Siis ei apua. :D Musta kyllä pahempi ongelma on se, ettei se kaulan vanhentunut iho mene yhteen sen naaman kasvojenkohotuksen (kyllä, kaipa tuo on sana suomeksi, kirjoitetaan ehkä yhteen?) kanssa. Se on nimittäin aika hirveän näköistä, kun kaulasta kuitenkin aina näkee, että ihminen on vanha, vaikka naama olisikin siloinen. Mutta että kädet?! Voi näitä ideoita.... Toisaalta morsianten pitäs saada sen verran jäätävän kokoiset isot timantit sormuksiin, ettei kukaan hoksaa käsien ryppyisyyttä. :D (Tai sit vaan käyttää sitä käsirasvaa säännöllisesti...)

    ReplyDelete
  2. On ne varmaan tehneet jonkun markkinatutkimuksen - ei olisi itselle tullut tuo bisnesidea mieleen. Kaulaa onkin vaikeampi meikata piiloon ja joskus on itseltäkin unohtunut se aurinkosuoja kaulaan. Valitettavasti monet golfia harrastavat eivät ole olleet ovin tarkkoja tuosta ihonsuojaamisesta ja jos se rusketus näyttää hyvältä, kyllä se myös vanhentaa loppujen lopuksi. Kaikkia ne Amerikassa keksii....

    ReplyDelete