George ja Venetsia


On ollut vaikea välttyä seuraamasta George Clooneyn häähumua Venetsiassa tällä viikolla. En nyt tiedä, olenko suuri Georgen ihailija, mutta hääpaikan suhteen hänellä on erinomainen maku. Alla muutama kuva matkastani Venetsiaan 2008 syyskuussa. Georgesta tulee mieleen Tuulen Viemää elokuvan Rhett - ja hänessä on sellaista vanhanaikaista charmia js välillä tuntui, että TV:ssä nähdyt välähdykset olivat kuin elokuvasta - niin hyvin harjoitellulta se vaikutti. Toivon tietysti Georgelle paljon onnea ja pitkää liittoa rouvan kanssa. Kuulin jostain, että rouva oli joutunut lopettamaan tupakoinnin Georgen takia - sanoisin tähän, että oli fiksusti päätetty. Uusi People lehti tulee varmasti luettua puhki hääjuttujen takia.
Goergen elokuvista oma suosikki on ehkä 2011 tehty The Descendants.2 comments

  1. Venetsia <3 <3 <3 ja kyllähän se Georgekin minuun vetoaa, vaikka onkin vähän vanhempaa polvea. Jotenkin todella charmantti.

    ReplyDelete
  2. Hämmästyttävää kyllä, mutta George on minuakin 2 v vuotta vanhempi ! :)
    Pitäisi tehdä uusi reissu tuonne ja tsekata mahtuisinko enää suihkuun. Kuten kuvasta näkyy suihkukaspin oven leveys oli sama kuin varvastossun pituus. OK, no ei minulla ole ihan pikkuinen jalka mutta siltikin piti olla tarkkana että mahtui sisälle.....

    ReplyDelete