Positiivisuushaaste 3/5


1.
Työssä onnistumisen hetkiä - jännitin ihan kamalasti paikallisessa sähkötarkastuksessa - laite, joka on valmistettu Suomessa  usein joutuu täällä lisätarkastukseen ja itseltä tippui hiki jopa nenänpäästä tarkastuksessa (lämpöä noin 32C - pitää olla 'hard hat' päässä, turvakengät jne.)...,mutta läpi mentiin ja palkitsin itseni Starbucks:ssa 'grande iced latte with extra espresso shot'.

2.
Kuluraportit, jotka olin iloisena tehnyt ja lähettänyt eteenpäin, tulla rapsahtivat bumerangina takaisin. Just niin, yksi paperi oli jäänyt liittämättä mukaan. Hyvin epätavallista minulle, mutta ilman sen suurempaa hermoromahdusta - lisäsin puuttuvan paperin ja lähetin taas uudelleen. Eli positiivista on aikuisempi suhtautuminen pieniin elämän takapakkeihin.

3.
Kaupan edessä oli iso lava vesimeloneja ja olivat peräisin Etelä-Karoliinasta. Hyvää kuumalla ilmalla.
4.
Positiivista on myös se, että saan pääni kääntymään. Viimeiset pari päivää olen kärsinyt kunnon niska särystä ja toivonut, että se jotenkin häviäisi itsestään. Mutta kuten niin monet asiat näin aikuisessa iässä - ne ei vaan häviä minnekään. Tänään aamulla olo oli sen verran kurja, että Herra A:n kehoituksesta soitin paikalliselle kiropraktikolle. Tästä voisi tehdä ihan oman tarinansa, mutta pääasia ( ihan sananmukaisesti !) on se, että pää taas kääntyy !

5.
Sain kuvan golf tapahtumasta, johon osallistuin ihan työn puolesta - ja tämä on se yksi asia, josta niin tykkään. Golfia pelatessa ei voi paljon miettiä muita asioita ja 4 tunnin aikana oppii aika paljon kanssa pelaajista - kukaan ei yleensä pysty teeskentelemään niin kauaa, joten se todellinen tyyppi paljastuu jossain vaiheessa kierroksen aikana. 

5 comments

 1. Oi, vesimeloneja :D Ne on kyllä parasta herkkua kuumalla ilmalla. Ja tulee hoidettua se nestetankkauskin ikään kuin huomaamatta siinä samalla :)

  ReplyDelete
 2. Näin on - seuraavaksi täällä on sitten niitä vesimelonin siementen sylkemiskilpailuja.....:)

  ReplyDelete
 3. Aiheeseen täysin liittymättä, miten teillä on mennyt sään puolesta? Kuulin, että siellä päin oli ollut ihan kunnon myrskyt?

  ReplyDelete
 4. Jenni - myöhässä tuleva vastaus....myrsky siis jäi rannikolle eikä yltänyt meille asti. Meillä oli lento seuraavana aamuna, mutta kaikki meni ihan ajallaan. Tietääkseni tuulet olivat aika napakat rannan tuntumassa !

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete