Parturissa pilsnerillä


http://arrowhaircuts.com

Nämä kuvat ovat joulukuulta - otettu Cameron Villagessa Raleigh:ssa. Hiustenleikkuussa on jo aiemmin käytetty kaikenlaisia oheisviihdykkeitä - täällä näyttää olevan pikkulasten palvelemiseen erikoistuneita liikkeitä, jotka ainakin ikkunan takaa katsottua näyttävät leikkipaikoilta. Lasten kasvaessa viihdykkeen täytyy muuttua ja ahkerana lehden lukijana olin nähnyt ilmoituksen uudesta parturiliikkeestä - täällä hiustenleikkuun oheistuote oli lasi olutta.

Itse en halunnut olla koekaniinina, mutta onneksi 21 vuotias poika oli vapaaehtoinen. Täällä Amerikassahan täytyy olla 21 vuotias ennen kuin voi laillisesti ostaa (nauttia) alkoholia.
Opiskelija alennuksella hiusten leikkaukselle tuli hintaa 15 dollaria + tippi, joten kaiken kaikkiaan lysti maksoi hieman alle 13 euroa.

Cameron Village on ehkä hieman hienostoaluetta, pieniä vaatekauppoja, erikoisliikkeitä, mutta NC State yliopiston läheisyys auttanee tällaisten yrittäjien asemaa. Tämä on aluetta, jossa voi kävellen vaeltaa kaupasta toiseen, syödä - tai sitten vaikka käydä parturissa pilsnerillä !

Äiti oli myös  tyytyväinen lopputulokseen.4 comments

 1. Kyllä amerikkalaisilla leikkaa! Hyvä idis, täällä sitä aina vaan saa kupin kahvia, lasi skumppaa ois kans kiva.

  ReplyDelete
 2. Itsekin käyn sellaisessa 'kahvipaikassa' - mutta ajattelin että tuon ikäisen nuoren miehen parturiin houkuttelu onnistuu paremmin muun juoman kuin kahvin voimalla....;)

  ReplyDelete
 3. Hah mikä idea! Veikkaan, että tuosta tulisi pian Iiron kantapaikka, jos olisi Coloradossa tarjolla. ;) Nyt tyydytään molemmat Great Cutin liukuhihnatyöhön.

  ReplyDelete
 4. Jenni -
  Poika oli niin viisas,etta onnistui saamaan kaksi olutta ja hiustenleikkauksen - yksi olut odottaessa ja toinen leikkuun yhteydessa. Enempaa ei juuri aitikaa olisi hyvaksynyt ! Taalla naita samantyyppisia paikkoja on useampikin, mutta tama 'arrow' on ilmeisesti yksi edukkaimmista. Ja olut kuulemma oli microbrewery tapaista olutta eika mitaan Bud Light:a.

  ReplyDelete