Maaliskuun ainoa haastepostaus


Kiitos Katalle haasteesta. 

Inhokkiruoat - 
Taidan olla kaikkiruokainen (valitettavasti) ja kiitos kotikasvatuksen kaikkea tulee ainakin maistettua.
Haluaisin oppia syömään tulisempia ruokia, mutta olen vähän arka kovin mausteisen ruoan kanssa.

Kirjat, jotka jätin kesken -
Olen jättänyt lukematta viimeksi Julian Barnesin kirjan. Annoin kirjan lapselle ja sanoin, äiti ei tykkää. Lapsen kommentti oli - kuinka monta sivua luit ? Pitäisi lukea vähän matkaa, ennen kuin antaa periksi. Kyllä, lapsi on viisas. Olin tarttunut 'The Sense of Ending' kirjaan, koska Eeva Kolu oli sitä suositellut. Olin sitä ennen lukenut -  Maria Semplen - Where'd You Go Bernadette - sekin oli Eevan suosittelema ja tykkäsin kovasti. Tiedän, että Julian Barnesin kirja on hyvä - mutta ei vaan ollut hyvä minulle. 

Turhimmat ostokseni -
Ostin  kattotelineen työautoon, kun minun piti ostaa kajakki ja kuljettaa kajakkia katolla. En päässyt pitemmälle, kuin kattotelineen ostamiseen.
Tämä tietysti vaikuttaa hölmöltä - pääsen tapaamaan kaikkia asiakkaita ihan tietä pitkin ajamalla....hah hah! 

Tässä mokasin -
Yritän olla muistamatta pikkumokia, niitähän käy. Jos nyt jotain täytyy mainita, niin en saanut moottoripyöräkortin kirjallista läpi Pohjois-Karoliinassa. New Hampshiressä hankittu moottoripyöräkortti meni vanhaksi. No toisaalta myös pyörä on myyty, niin vahinko ei ole niin suuri. 

Minusta ei olisi koskaan voinut tulla -
YO keväänä hakemuksia lähti vähän sinne sun tänne. Jopa sairaanhoitajaopistoon (sen niminen se oli silloin). Pyörryn helposti verta nähdessä. En usko, että minusta olisi tullut kovin hyvä sairaanhoitaja.

Hyvää Kevättä !
4 comments

 1. Pitäisi olla mullakin enemmän rohkeutta jättää kirjoja kesken. Nyt tulee tahkottua ei-niin-kiinnostaviakin kirjoja läpi sisulla, koska ei jotenkin kantti anna periksi jättää kesken. Kuitenkin totuus on, että meillä kaikilla on vain rajallinen aika lukea kirjoja, ja maailmassa on hyviä ja kiinnostavia kirjoja enemmän kuin ikinä ehdimme lukea.

  ReplyDelete
 2. Harvoin jätän kirjaa kesken, jostain syystä tämä nyt jäi mieleeni. Sitä on vähän pettynyt itseensä, kun tälläinen kehuttu kirja ei uppoa. Toisaalta olen löytänyt monta hyvää lukuvinkkiä seuraamalla blogeja - ja lukenut kirjoja, joita tuskin olisin valinnut ominpäin.

  ReplyDelete
 3. Joo, uskon ettet suoriutunut siitä mopokortista, koska et osannut vastata kysymykseen: montako painoyksikköä 3,1 promillen humalassa olevan miehen maksa painaa tai: jos rekka tulee vastaa ajaen 55 mailia tunnissa, niin kuinka lujaa se ovenkarmiin riputettu lippu läpättää tai sitten erehdyit jossain muussa yhtä ilmiömäisen tärkeässä yksityiskohdassa.

  ReplyDelete
 4. Muutama vuosi sitten eli 8 vuotta sitten suoritin seka ajokokeen ja kirjallisen kokeen mp:lle NH:ssa ja silloin kirjallisessa ei ollut yhtaan virhetta ja ajokokeessa yksi pieni fiba. Karoliinassa minun olisi pitanyt tehda vain kirjallinen ja itsevarmana yritin sita ilman lukemista eika siita mitaan tullut. Tieda sitten olivatko kysymykset pahempia, tai oma arvauskyky on erittain huono. Silla tavalla ehka vahan harmittaa, etta taalla ne kelitkin olis ollut vahan parempia...
  Eipa silti, en saanut auton ajokorttiakaan taalla kerralla lapi ja ajan vain 45,000 mailia vuodessa !

  ReplyDelete