13.10.12

Muutosta ilmassa

Omakotitalo asumisessa joutuu myös puutarha hommiin


Sieltä paljastui postilaatikko

Vanhasta vuokra-asunnosta on vähän  ikävä  lavuaaria....

mutta tästä  saan lohdutusta Kappelikukkula on nyt sitten historiaa ja noin viikon kestänyt muutto on ainakin sen osalta ohi, että nyt meillä on vain yksi osoite. Muutto oli kuudes meille ja taas uudenlainen kokemus.
 Muutettava matka ei ollut niin pitkä, että päädyimme yhdistelmään vuokrattu apu ja omat voimat/aika. Ensi kerralla käytetään varmasti enemmän vuokrattua apua ! Muuton huipentumana meillä oli eilen hulppeat 31C - ja teimme muutaman tunnin sellaista jumppaa, jossa kuljetaan rappuja edes taas.
Jos matkaa olisi ollut enemmän, olisimme ehkä suunnitelleet paremmin, pakanneet järkevämmin ja tehneet tämän kaiken lyhyemmässä ajassa.

Muutto on yksi stressaavimmista asioista, mutta on niitä hyviä puoliakin siinä - ei voi laittaa ruokaa, kun kattilat on pakattu ja lautasiakaan ei löydy mistään. Viikon jälkeen ulkona syöminen ei olekaan enää niin kivaa. Toinen hyvä puoli on, että tulee käytyä läpi tavaransa js ehkä pystyy jopa karsimaan jotain. Huono juttu tavaran karsimisessa on se, että joskus sitä jää ihmettelemään  pitkäksi aikaa vaikka pitäisi pakata.
Muuton aikaan on myös huono idea käydä Ikeassa - uutta tavaraa ei pitäisi tulla taloon, päinvastoin.


Blogin nimi säilyy entisellään. Tavaroita etsitään varmasti muutama viikko.
Tänään käynnistettiin grilli ja syötiin tutun pöydän ympärillä. Huomenna kutsuvat työt, pitäisi löytää työvaatteet kai.

Terveisin
Leena
4 comments:

 1. Onnea uuteen kotiin ja ei ole totta, näenkö saunan? Kyllä olen kade, olet onnentyttö!
  Se on just sitä parasta kun "saa" heittää tavaraa pois ja pitääkin heittää, tulee suursiivous samalla, vanhat kamat tuovat vain tyhjää energiaa mukanaan!

  ReplyDelete
 2. Kiitos Sofia ! Saunahan se on ja perinteelliseen tapaan sitä testattiin lauantaina. Koti ei ole oma mutta tässä nyt ollaan vuosi ja sitten taas katsellaan. Työkenkiä hain vähän aikaa aamulla, mutta sentään löytyivät ! :)

  ReplyDelete
 3. Höh! Se tuli saunasta, jota niin kaipaan!!! Onnea uuteen tupaan! oli yllätys, kun en ole aikoihin blogiisi ehtinyt. Jaa miksi en ole ehtinyt? olen muuttanut...

  ReplyDelete
 4. Onnea uuteen kotiin! <3
  Kotihan oikeasti on aina siellä, missä sydämesikin on.

  ReplyDelete