Red Rocks CO


Ehdin Coloradon reissulla myös tervehtimään vanhaa esimiestäni ( tai ei siis niin kovin vanhaa, mutta  
siis entistä...) ja hän vinkkasi poikkeamaan Red Rocks Amfiteatterissa, joka on yhdistelmä konserttipaikkaa ja luonnonpuistoa Morrisonissa, CO. Coloradoon matkailevia varoitetaan yleensä ohuesta ilmasta ja että  tottuminen kestää pari päivää. En väitäkään olevani missään huippukunnossa, mutta kakkoskuvassa näkyvät raput piti jättää kesken, kun ei kunto kestänyt. Hyvin paljon 'coloradolaisen' näköinen nuorimies juoksi rappuja ylös takaperin.....kaiteeseen tarrautuen palasin takaisin autoon ja otin helpon tien ja ajoin autolla loppu matkan.

Kuvat ovat vain hailakka kuva maisemista. Siellä oli aika paljon ihmisiä, mutta onnistuin kuvaamaan punaisia kiviä ja vähemmän ihmisiä !

Luin myös tarkasti ohjeita, mitä tehdään, jos kohtaa tiettyjä eläimiä puiston alueella:

Kalkkarokäärme:  Peräänny hitaasti, jos kohtaat käärmeen. Ole erityisen varovainen illalla ja yöllä, jolloin käärmeet ovat aktiivisimmillaan.

Puuma (Mountain Lion):  Pysy paikallasi, älä juokse ! Heiluta käsiäsi ja huuda !

Näiden ohjeiden lukemisen jälkeen olinkin valmis jatkamaan matkaa, enkä ollut kiinnostunut tekemään yhtää enempää tuttavuutta mahdollisten eläinten kanssa.

Aika merkillistä, että 1964 ei Beatles loppuunmyynnyt konserttia Red Rock:ssa.
Ja jos Abban konserttiliput maksoivat 27 dollaria - siitäkin on jo aika kauan aikaa.


Konsertit


2 comments

  1. Vautsi minkä näköistä! Tuolla voisi toisaan olla siisti kuunnella jotain konserttia.

    Tuo ohuempi ilma todellakin vaikuttaa. Kävimme patikoimassa Yosemitessa: kaikilla särki pää, ja minulla 2,5 kilometrin korkeudessa tuli lievä pahoinvointikohtaus. Ainakin oletan, että kyse oli vuoristotaudista eikä ylirasituksesta...

    ReplyDelete
  2. Tämä taisi olla juuri ja juuri 2km korkeudella ja vaikka 'kuiva' ilma tuntui virkistävältä tämän kosteuden jälkeen, vähän oli polvet heikkona !

    ReplyDelete