Kadonnut / Missing

Viikon puheenaihe / Topic of the week
Viikon puheenaihe kaupungissa on ollut seinämaalauksen katoaminen. 12 vuotta vanha maalaus on maalattu peittoon mustalla maalilla viime viikon aikana. Yleinen mielentila on lähinnä hämmentynyt.  Maalaushan on rakennuksen omistajan, joten luulisi että sille saa tehdä mitä haluaa. Rakennuksessa toimii yksi paikkakunnan ykkösravintoloista (emme ole käyneet, joten luotan muiden kommentteihin). Kukaan ei oikein tunnusta tietävänsä, omistaako ravintola rakennuksen vaiko on ihan vain vuokralla ? Ravintolan omistaja ei ole vastannut lehdistön vaateisiin puhua asiasta. Ja tästä kaikesta pieni kaupunki puhuu tällä viikolla.
Taiteilija itse on antanut myös hieman sekavia kommentteja - hän ymmärtää, että seinämaalaukset eivät ole ikuisia - mutta toisaalta hän sanoo, että päällemaalaaminen ei ollut hyvää kansalaisuutta (good citizenship).
 Aiemmassa postauksessa  oli juttua tästä ja muista täältä löytyvistä maalauksista.
Ravintola, joka sijaitsee paikalla, löytyy täältä Lantern.

Topic of the week in town is the mural that does not exist anymore. Last week or so, someone painted over 12 year old mural, painted by Michael Brown. No one is talking. No one thinks that actual crime was committed since mural is owned by whoever owns the building - and appears that owner is behind painting this over.

Interestingly town has brochure for visitors how to find the town murals. They may need to revise the   brochure, unless they  want the visitors to see this - below:


0 comments