Ajelulla / Lovers Leap Virginia


Lauantai ajelu suuntautui Virginian puolelle, ensin Danvilleen ja sieltä Martinsvillen kautta länteen, kohti Highway 58 ja myös Blue Ridge Parkway:tä.  Sekä Danvillestä että Martinsvillestä löytyy ratoja autourheilun ystäville, mutta niihin ehkä palataan myöhemmin - erityisesti VIR (Virginia International Raceway) vaikutti mielenkiintoiselta.

Highway 58 on kiva ajettava, jos tykkää mutkista ja vuoren rinteillä kiipeilemisestä. Ajoituksemme ei ollut ihan kohdallaan, vähän myöhemmin kun alppiruusut ovat kukassa, maisemat ovat varmasti vielä kauniimmat ( ja liikennettä myös enemmän).

Ainakaan meidän kameralla maisemaa ei saa ikuistettua siten, että tuo ihanuus teille välittyisi. Alla kuvia Lovers Leap näköalapaikalta. Tarinan mukaan nuori mies rakastui paikallisen intiaanipäällikön tyttäreen, mutta suhdetta ei hyväksytty ja pariskunta hyppäsi kielekkeeltä, ollakseen ikuisesti yhdessä.

Näitä Lovers Leap kohteita taitaa löytyä USA:sta kolmisenkymmentä - nimitys on yleinen kielekkeille, joista on hyvät näköalat ja sen verran pudotusta, että ainakin tekee kipeää tulla alas. Meillä kommentointi oli luokkaa....." Älä mene niin lähelle sitä reunaa" jne.... :)
Toisesta samanlaisesta kohteesta kertoi Jenni - tämä Lovers Leap sijaitsee Georgiassa.

Emme nähneet karhuja, ainoastaan niistä varoittavan liikennemerkin. Ja toisen, jossa kiellettiin karhujen ruokkiminen.

http://www.virginia.org/Listings/OutdoorsAndSports/LoversLeap/


4 comments

 1. Siis sulla on taas musta velourpuku? :D Ei, uskon että kuva vaan hämää. Kohta nähdään!

  ReplyDelete
 2. Vanhat yoga housut (yoga on jaanyt taka-alalle,mutta housut ovat jaljella. Oli niin kylma paiva,etta kerrostin kaikki mahdolliset vaatteet paalle ! :)

  ReplyDelete
 3. Luinkin, että aika tutun kuuloinen intiaanitarina!

  ReplyDelete
 4. Eikö ollutkin ?
  Muuten ajoin Lexington KY:stä pari viikkoa sitten Nashvilleen ja pysähdyin ottamaan bensaa ihan sellaisen Corvette paikan lähellä ! Olin ajanut reittiä ennenkin, mutta jostain syystä en ollut kiinnittänyt asiaan huomiota. Niin se on maailma pieni... :)

  ReplyDelete