Talvista maisemaa / Winter in Chapel HillPikainen tilannetiedoitus ennen kun työt kutsuvat.  Säätieteilijät ennustivat talvea meille, mutta aika vaatimattomaksi ainakin lumen tulo jäi. Kävin kävelylenkillä ja noudatin amerikkalaisia ohjeita - liukkaalla kannattaa kävellä jalat hieman koukussa ! :)
Vanhanaikaiset golfkengät metallipiikeillä olisivat olleet kätevät, sen verran liukasta oli. Lämpötilat tulevat nousemaan tänään ja tämä jää varsin lyhyeksi talvikokemukseksi.  Tosin olin iloinen alennusmyynnistä löytämistäni kengistä - ainakin pääsin kokeilemaan niitä tänä talvena !

We got some snow, sleet and freezing rain. I had to get up really early to take the photos before it all melts away. And happy I was able to use my new comfy winter boots !5 comments

 1. Oho, teilläpä näyttää oikeasti talviselta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vajaa viikko sitten mentiin shortseissa, joten äkkiä se ilma voi muuttua. Täällä oli muuten kerran paikallslehdessä oikein artikkeli kuvien kanssa, miten liukkaalla kuuluu kävellä. Oikea termi on kai 'polvet koukussa' ! Miten sitä osasi kävellä ilman ohjeita....:)

   Delete
 2. Täällä ollaan "nautittu" yli 20 asteen pakkasista. Tuntuu, että yhtään enempää ei tarvitse lisää tullakaan lunta eikä kylmiä päiviä. Sen sijaan kevätaurinkoa ja hankikantoja jo odotellaan täällä kovasti! Ja ihanat kengät olet löytänyt. Noilla pärjäisi täälläkin ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pidä itsesi lämpimänä siellä - huomasin verkko Hesarista, että taas on kylmempään päin siellä.
   Clarksin kengät ei ole nätit eikä naiselliset, mutta tykkään ! Voi hyvin ja odotellaan kuvia uudesta hiusmallista ja silmälaseista....

   Delete
 3. Hyvä, että on kävelyohjeita :) Siellähän on ihan samanoloista kuin täällä!

  ReplyDelete