Mini Jääkausi / Freezing Rain

Tällä kertaa säämiehet ja -naiset tiesivät asiansa. Eilinen lumi/räntä/vesisade on muuttanut ainakin pienet tiet luistinradoiksi. Liikenne takkuili jo perjantaina, vaikka esimerkiksi koulut sulkivat ovensa useamman tunnin etuajassa. Suomalaisittain ottaen keli ei ollut huono, mutta osalle paikallisista ihmisistä tämä sää aiheuttaa suuria ongelmia ja lähinnä liikenteessä kannattaa varoa muita autoja....
Vaikean kelistä tekee se, että lunta ei ole juuri ollenkaan, mutta kirkas jää peittää tiet ja myös autot, jos ne eivät ole liikkuneet minnekään viimeisen 12 tunnin aikana.

Vaikka täällä ei ole kovin kylmä, otimme myös vuoden maitohaalarikuvan. Haalari on kulkenut mukana muutoissa nostalgia syistä - tosin NH:ssä se oli myös kätevä takapihalla ulkoiluun Jeppen kanssa. Toinen maitohaalarikuva on otettu Tuusulassa ja vaunuissa nukkuu nyt jo collegessa opiskeleva lapsi. 
Haalari on 'vintage' - peräisin 1990 luvun alusta ja osa Valion kampanjaa.

Freezing rain found it's way to NC. Icy roads can be tough to navigate, luckily this started Friday afternoon, so no rush to work today. Businesses started to close early yesterday - banks, grocery stores - everyone just wanted to get home.
Decided to take the photo of my 'vintage winter outfit' - I will try to wear it to end, but not sure if I succeed. The other photo is from Tuusula Finland. JE is now in college, in photo he is sleeping in carriage - most likely in -15C temperature ! :)
0 comments