Mikä päivä on tänään ? / Thursday or Friday ?

Tänään se sitten tapahtui - piti kysyä itseltä onko nyt torstai tai perjantai ? Ihan kuin joskus lapsena joululomalla, ei enää ollut varma mikä viikonpäivä on kyseessä. Tosin minun tapauksessa voi olla kyse levosta tai sitten ihan vain pään pehmenemisestä ? No valitettavasti totuus oli perjantai eikä torstai - mutta kieltämättä vinkeä tunne, kun ei ollut ihan varma. Tämä viikko on ollut hiljaista töiden kannalta, suurin osa asiakkaista taitaa myös olla lomalla. Melkein joka päivä on ollut työpuheluita, mutta ei mitään hätätapauksia.

JE ei ollut vielä käynyt Duken puutarhassa Durhamissa ja sinne lähdimme kävelemään Jeppen kanssa. Tuntuu, että täällä on aina joku puu kukassa. Kuvissa näkyy puu, joka nimikilven mukaan on japanilainen aprikoosipuu.

Tämä on myös siitä ihana vierailupaikka, että ei maksa mitään....paitsi auton paikoitus.
Ja suurimpaan osaan puistoa myös Jeppe on tervetullut, kunhan emäntä muistaa ottaa pusseja mukaan.


I wasn't sure today whether it was Thursday or Friday. I had to open Outlook and verify the date. Yes - of course it was Friday :(.
Went to Sarah Duke's Gardens with JE. There seems to be always a blooming tree - this time japanese apricot tree.
Lovely free place to walk with Jeppe.

1 comment

  1. Täällä on pakkanen kirkistyny ( hih) . Puut eivät kuki, maa on melkein paljas ja viisi astetta näyttää olevan alle nollan nyt mittarissa.

    Ei kuitenkaan noin poikkeuksellista kuin teidän kukkivat puunne. Mutta merkillistä keliä kuitenkin täällä.

    ReplyDelete