K niin kuin Kirahvi / Visiting Zoo
Vierailimme eilen eläintarhassa Jan-Erikin toivomuksesta (www.nczoo.org). Koska olosuhteet ovat vielä varsin lämpimät täällä onnistuimme näkemään kaikenlaisia eläimiä. Lämpötilaraja on 45F ja jos se täyttyy myös afrikkalaiset eläimet ovat ulkona. Koko eläintarhan kulkeminen kestää 4-6 tuntiin ja matkaa kertyy ehkä 8 kilometria - vähän yli kahdessa tunnissa kävimme läpi kaikki aukiolevat alueet, mutta emme pysähtyneet lukemaan jokaista lappua....

Ohessa muutama kuva eläimistä - jotkut kyltit olisi ollut parempi nähdä ennen kuin näimme varsinaisen eläimen ! Mutta ihan tiedoksi - meitä ei puraissut mikään ja meitä oli sama lukumäärä paluumatkalla kuin oli tulomatkalla.
Sen jälkeen kun on nähnyt kirahvin juoksevan, olen vahvasti sitä mieltä, että mitä pidemmät jalat, sitä nopeampi juoksija. Tämä eläintarha on muuten rakennettu siten, että varsinaisia häkkejä tai aitoja on vaikea nähdä.
Näimme kauniita lintuja kuten kuvassa näkyvä punainen ilmestys ja siitä 5 minuutin kuluttua löysimme kyltin, jossa varoitettiin purevasta linnusta ! Ja en voinut vastustaa myös muutaman muun vierailijan kuvaamista :)

Simpanssi kuvan otsikkona voisi olla vaikka kaksi vakavaa ajattelijaa.

Elefantit näyttivät aivan tarhan kuninkaallisilta ja komeilta auringonpaisteessa

Harmaa karhun alueen ulkopuolella on kyltti, jossa kerrotaan karhun syövän marjoja - mutta silti parempi pitää pikkulapset kaukana !!


Visited NC Zoo yesterday in Asheboro, beautiful day, almost 50F. Lots of walking. I doubt we had walked that much without the visit. Giraffes were amazing and they showed us how to sprint ! I have this also in videoclip but not sure how to insert it there.
Highly recommend this as a place to visit. It can get very hot in summertime, but was a perfect day trip to us.

1 comment

  1. Tuo taitaa olla se eläinpuisto, jossa Samuli näki suunnattoman keon norsun kakkaa ja meni ihan sanattomaksi.

    ReplyDelete