Aamukahvit Falls Lake NC

Edellisestä päiväkahvipostauksesta on jo aikaa, joten oli tarpeen keittää kahvit termokseen ja ajaa luonnonhelmaan. Syksy on yleensä mukavaa aikaa täällä - ei ole enää liian kuuma, mutta silti aurinko paistaa. Aamulla on jopa viileää, mutta iltapäivällä tarkenee tpaidassa ja shortseissa. Syksyyn kuuluu myös markkinat (State Fair) - ja sinne meneminen oli se toinen vaihtoehto tälle päivälle. Jotenkin ei vaan tehnyt mieli väentungokseen tänään.


Olimmet ainoat rannalla - seuraavat saapuivat, kun olimme poislähdössä. Alueella on piknik paikkoja, grillejä - ja saisi siellä uidakin. Polttopuina saa käyttää metsässä olevia risuja ja jätepuuta - ulkopuolelta ei tietääkseni saa tuoda puita.

Ihan tässa kohdassa ei leiriytyminen ole sallittua, mutta meidän piti harjoitella teltan pystyttämistä - joten siihen sai parkkipaikka kelvata. Harri oli pystyttänyt teltan kerran aiemmin, joten emme olleet ihan ensikertalaisia. Teltta on tarkoitettu lava-auton päälle - ja aika ripeästi se saatiin pystyyn. Tositoimissa lavalla on myös patja, mutta sitä ei harjoituksissa tarvittu. Emme harjoitelleet myöskään sadekatoksen kiinnittämistä (emme aio leiriytyä sateella....). Tarkoitus on aloittaa telttailu lähimmällä alueella - meiltä noin 15 min. Tosin sielläkin portti suljetaan illalla klo 20 - ja sen jälkeen ei sieltä poistuta ennen aamua  (klo 08).

Hieman nopeutettuna, miten se teltta saatiin kasaan.

6 comments

 1. Ihana postaus! Tuli hyvä mieli sitä lukiessa ja kuvia katsellessa. Kiitos siitä<3.
  Täällä Espoossa on pimeän harmaata ja sateista tänä sunnuntai-aamuna.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentista. Aurinkoiset syyspäivät on parasta - ja tauon jälkeen oli kiva juoda kahvit luonnon helmassa !

   Delete
 2. No siinä ei teltan kasauksessa kauan nokka tuhissut! :-D Ja miten näppärä yöpymispaikka siitä tulikin – eikä kosteuskaan pääse juilimaan maan kautta luita.
  Ihanat te. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei tullut kylmä ensimmäisellä 'reissulla'. Aika pienet tilat siinä on, joten sovussa täytyy olla. :)

   Delete
 3. Oli niin kaunis tuo ensimäinen kuva! Aaah!
  Innolla jään odottelemaan tarinoita telttaretkistä.
  -SatuSanna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ! Jostain syystä kahvi maistuu paljon paremmalta ulkona. Kiitos kommentoinnista.

   Delete