Mylly kuvia - Yates Mill Raleigh NCKävimme sunnuntai aamuna kuvaamassa Yatesin myllyä Raleighssa. Normaaliaikaan myllyssä on toimintaa kerran kuukaudessa, tämä museolta näyttävä mylly on toimiva ja vapaaehtoisten ryhmä pitää sitä yllä. Myllyn omistaa North Carolina State University. Vapaaehtoiset myyvät myllyssä jauhettua maissi-ja vehnäjauhoa.

Kuten monet muutkin, niin corona on sulkenut myllyn toiminnan. Itse puistoalue on auki ja kaikki kävelypolut lammen ympärillä.
Yleensä kaikki kuvat ovat olleet ottamiani. Nyt nämä "linnun perspektiivistä" otetut kuvat ovat mieheni ottamia dronella.
Aika vekotin se on, olemme olleet yllättyneitä kuvien laadusta. Toistaiseksi olen pitäytynyt vain ohjeiden antajana.


Tässä alla olevassa kuvassa se nyt on - kutsuttumme sitä Pekka Pörriäiseksi (anteeksi veli, se vain tuli ensimmäisenä mieleen).


Näitä myllynkiviä oli useampia näytillä.


Kuvassa on dronen ohjaaja ja se kuuluisa drone poliisi, joka pitää huolen, että emme riko määräyksiä.
4 comments

 1. Kaunis paikka!
  Minä olen tänä kesänä treenaantunut aika kivasti käyttelemään dronea ja saan sen aika nopeasti jo ilmaan. Olen innostunut suuresti ihan vaan katselemaan maisemia uudesta perspektiivistä.

  Onko teillä Mavic Air?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olin ajanut myllyn ohi useasti, mutta nyt pysähdyimme tutkimaan paikkaa tarkemmin. Tietysti leipominen innostaa tutkimaan jauhoasioita, tosin täällä ei ole sellaista jauho hifistelyä kuin Suomessa.
   Toivon mukaan ehdin/pääsen itsekin harjoittelemaan dronen lennättämistä. Se on Mavic Air2.

   Delete
 2. Ihastuttava paikka.
  Saa mielikuvituksen kukkimaan ja saa myllyn heräämään henkiin meinneille ajoille.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentista. Toivon mukaan mylly vielä joskus toimii, olisin kiinnostunut menemään silloin uudelleen.

   Delete