Ylös sohvalta kampanja

Yritän saada tähän yhteenvedon tammikuun liikunnasta ja kiire on, koska helmikuu on kohta loppumassa. Tammikuun tavoite oli 30 min päivässä liikuntaa. Voi kuulostaa vähältä, mutta ei se vain onnistunut 100 %:sti. Lopputuloksena oli 21 päivää, jolloin joko lähdin kävelylenkille, pilatekseen ja oli siellä yksi golf kierroskin.


Tämä kokeilu ei ollut vielä tarpeeksi, että tästä olisi tullut tapa. Pilatekseen menen mielelläni, mutta kävelemään pimeään - ei juuri. Tammikuun lopussa käväisin Suomessa ja kävelyt ja jumpat jäivät. Se ei tietysti ole Suomen vika, mutta oli vain paljon muutakin tekemistä. Ehkä siihen pilateksen innostukseen liittyy se, että maksan jäsenyydestä, jolla pitäisi käydä salilla 8 kertaa kuukaudessa. Ja sekin tuntuu mukavalta, kun ohjaajat muistavat nimen. Ja vaikka aamutunnilla - ensimmäinen tunti on 05:30 - kun nyökkäilemme aamutervehdyksiä. Tällaiselle introvertille, hienoa tällainen joukkoon kuuluminen.


Helmikuussa kävelylenkit vähenivät entisestään. Golfia tuli pelattua kolme kertaa vaikka tuo kalenteri näyttää vain yhden. Pilateskertoja 7.


Hyvä kysymys on, miksi edes kerron näistä täällä. Ehkä se on, että asian julkistaminen toivottavasti saa minua lenkille tai muuten vaan kuntoilemaan vähän useammin. Kun työ on suurelta osin istumista , joko autossa tai sitten työpöydän vieressä, sitä on pakko tehdä jotain.

Ensi kuussa olisi mahdollista kokeilla kalliokiipeilyä. Kerroin siitä kotona ja mies sanoi, että ehkä joo jos olisin kaksikymppinen.


0 comments