Mitä tapahtui vuonna 2019 ?


Tämä vuosi oli  monilla tavoin ihan hyvä vuosi. Terveys oli suht kohdallaan eikä meille sattunut mitään suuria harmejakaan. Töitä oli riittävästi, joskus jopa vähân liikaa. Soittelen kotiin vanhemmilleni joka sunnuntai - ja joskus pahoittelen sitä, että ei ole oikeastaan tapahtunut mitään kummallista. Tähän yleensä isäni sanoo, että se on oikeastaan ihan hyvä asia.

Ajattelin ensin tehdä tavanomaisen vuosikatsauksen matkoineen kaikkineen, mutta en sitten kuitenkaan. Iso osa reissuista on kommentoitu täällä blogissa, paitsi se paras reissu. Isäni täytti heinäkuussa 90 vuotta ja vaikka reissu ei ihan syntymäpäivään osunut, se oli kuitenkin kesän kohokohta.
Tammikuu
Tämä on Pate - hoitokoira, joka viihdytti meitä ihan vuoden alussa. Pate muutti Suomeen, joten näillä näkymin emme enää tapaa, jollemme lähde käymään Oulussa.

 Helmikuu
Helmikuun alussa teimme täsmäloman Floridaan - tarkemmin sanottuna Florida Keys:iin. 

 Maaliskuu

Sitten ilmaantuivat narsissit Raleigh:n Dorothy Dix puistoon.  Huhtikuu

Huhtikuun kansioissa on vain työkuvia, jopa ihan selfietäkin. Vuoden ehkä tyhmin ostos oli noiden paitojen ostaminen. Tai olihan se järkevää varsinkin kun teen käyttökoulutuksia ja muutenkin. Mutta se, että ostin niitä 10 kpl on jo aika tyhmää. 

 Toukokuu

Olin toukokuun lopussa Suomessa töiden takia ja osuin Helsinkiin samaan aikaan, kun jääkiekon maailmanmestaruus ratkesi.


 Kesäkuu

Ehkä kamerani vähän korostaa vihreää väriâ, mutta kesäkuussa oli Raumalla näin vihreää.


 Heinäkuu

Sama pelto, jossa keväällä oli narsisseja muuttui auringonkukkapelloksi heinäkuussa.


 Elokuu

Elokuussa oli jo omenia puussa.
Syyskuu 
Syyskuussa olimme Skotlannissa - osa oli vapaaehtoistyötä ja osa oli lomaa. St. Andrews golf kentän 18. reiän sillalla poseeraaminen oli aika hieno 'kerran elämässa' juttu.

Lokakuu
Lokakuussa olin viikonlopun Mainessa - valokuvaus kurssilla, jossa myös syötiin hyvin.


 Marraskuu
Marraskuussa oli taas aika käydä New Yorkissa ja nähdä Tiina koiraa - tietysti siinä samalla myös Jan-Erik:ä ja Kerry:ä.

Joulukuu

Joulukuu loppuu helteisiin - yli 20C on aika epätavallista täällä talvella. Pelasimme joulun jälkeen golfia ja oli lämmin. Varsin epätavallisesti, joulupipareita eväänä.Joulukortit jäivät lähettämättä. Tästä olisi tullut hyvä kortti.

3 comments

 1. Hyvä ja vaiherikas vuosi sinulla takana! Onnellista ja valoisaa uutta vuotta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentista ja oikein hyvää uutta vuotta sinulle !

   Delete
 2. Hienoja kuvia kaikki ja itse suloisuus tuo Pate. Tosi kiva, että oli kuvia myös teistä, ihana hymyilevä sinä siellä.

  Sydämellistä uutta vuotta 2020. <3

  ReplyDelete