Blowing Rock - Boone - Pohjois-KaroliinaNämä kuvat ovat osavaltion länsireunalta - lähinnä Boonesta ja paikasta nimeltä Blowing Rock. Viikonloppusuunnitelmiin kuului pojan vierailu ja lupasi hän tuoda myös tyttökaverin mukanaan. Vaikka töissä oli ollut kiirettäkin kiireempi, odotin tai siis odotimme tätä vierailua kovasti. 
Koti oli siivottu, ruokaa oli hankittu, juomaa ja varattu hirsimökki vuoristosta. Perjantaiaamuna suunnitelmat muuttuivat - huono sää New Yorkissa peruutti satoja lentoja - ja meidän vieraamme eivät päässeet ollenkaan ilmaan. Tai olisivat päässeet, mutta sellaisella viiveellä että takaisin olisi pitänyt lähteä samantien. Majoituksen peruuttaminen näin myöhään ei enää onnistunut, ja lähdimme kaksin vähän apeina matkaan. Osan ruoista otimme mukaan ja sen verran sitä olikin, että emme päässeet ulos syömään ollenkaan. 

Boone on kyllä upea kohde ja hirsimökki oli hulppea. Onkohan minusta tullut kaupunkilainen, kun hiljaisuudessa kuuntelin kaikkia mökin rapinoita ja uni ei meinannut tulla. Meitä oli varoitettu karhuista ja mielikuvitukseni laukkasi. Karhut eivät meitä häirinneet, mutta otimme vakavasti ohjeet 
roskien laittamisesta lukolliseen laatikkoon. Mökin varaus hoitui mukavan  Billin avustuksella ja oikeastaan ainoa epämiellyttävä asia oli kapea vuoren rinteellä kiemurteleva tie. Talviaikaan näille mökeille taitaa päästä vain nelivetoautolla tai lumiketjuilla. Ihan täydellinen mökki ei sentään ollut, siellä ei ollut saunaa. Palju tai amerikkalaisittain hot tub sentään oli käytettävissä. Amerikkalaisuutta edusti mökin varustelutaso, ilmastointi, keittiö koneineen ja kaasugrilli. Jos ikkunoista näkyvät maisemat eivät miellyttäisi, oli myös telkkaria kaapelikanavineen.

Suunnitelmien muuttuessa olimme myös heittäneet golfmailat autoon. En itse ollut vähän flunssaisena kovin innostunut ideasta, mutta vuoristossa maisemat ovat upeita - vaikka peli ei aina kulkisikaan. Päädyimme ajamaan puoli tuntia pidemmälle länteen ja pelaamalla golfia Tennesseessä.
Muuten päivä kului lukemalla ja vain olemalla. Ja syömällä. Taisimme myös lillua paljussa.

Tuo ylin kuva on kotimatkalta eli Pohjois-Karoliinan vanhimmaksi nähtävyydeksi mainittu Blowing Rock.


Tämä oli se lukittava roskalaatikko.
4 comments

 1. Olipa harmi, että asiat eivät menneet ihan suunnitelmien mukaan. :-( Mutta kuulostaa siltä, että teillä oli kuitenkin ihan kiva viikonloppu, eikä maisemissakaan ollut valittamista. Toivottavasti poika ja tyttökaveri pääsevät yrittämään uusintavisiittiä pian!

  ReplyDelete
 2. Kiitos Satu ! Viikonloppu oli ihan rentouttava, kun pääsin siitä ekasta pettymyksestä eteenpäin. Aika outoa että sitä vielä tässä iässä voi niinkin voimakkaasti reagoida pettymykseen vaikka tässä tapauksessa emme voineet asialle yhtään mitään. Jos ei olisi ollut tuota mökkiä, meillä olisi ollut myös synttärit - mutta joskus asiat menevät omaan tahtiinsa.
  Ja uudet lennot on jo varattu NY:n vieraille - yritämme ensi kuussa uudestaan !

  ReplyDelete
 3. Upea paikka ja maisemat! Harmi, ettette saaneet vieraitanne mukaan mutta uskon kyllä, että saitte rentoutua kunnolla!
  Ihanaa elokuuta sinne!

  ReplyDelete
 4. Kiitos Lady of the Mess. Vieraat eivät nyt päässeet, mutta hauskasti ottivat yhteyttä FaceTimellä - niin ne ajat muuttuvat. Hyvää loppukesää sinne Turun suuntaan !

  ReplyDelete