MatkallaKirjoitan tätä lentokoneessa. Yleensä nautin siitä, että koneessa on niin kuin tavoittamattomissa. Olen kuitenkin nyt netin ansiosta kirjoittamassa tätä vaikka itse asiassa olen jossain 11 km korkeudessa ja kartan mukaan juuri ohitimme Goose Bayn. Juuri nyt kaikki on niin hyvin. Istun koneessa, vieressä poika ja mies. Aamu ja matkanteko ei alkanut kovin hyvin. Lentoyhtiö tarjosi vastauksena 'ei':tä moneen ongelmaan. Isoveli soitti Suomesta juuri hetkellä, jolloin olin valmis pillahtamaan itkuun. Voin vaikka toisessa postauksessa kertoa, mitä taas opin lentojen varauksesta ja missä taas kaikki meni väärin.

Mutta nyt olemme koneessa ja juuri nyt kaikki on juuri niin kuin pitääkin. Yritän antaa pojalle tilaa, jotta hän jaksaa tätä äitiä katsoa muutaman päivän tällä yhteisellä matkalla. Vaikka mieli tekisi koko ajan sanoa, kuinka kaikki on hyvin. Juuri nyt.

Näitä kuvia otettiin tällä viikolla. Ensin hieman kinattiin siitä, koska sinne mäen päälle täytyy kiivetä. Auringonlaskun valoa tarvittiin, mutta ei liian paljoa. Mäen päälle kiivettiin heinikon läpi. Kuvat eivät ole täydellisiä, mutta tunnen oppivani lisää.


0 comments