Tapaninpäivänä syötiin Eevan kakkua


Eevan kakun resepti löytyy netistä ja tein sitä nyt toisen kerran. Tämä on varmasti jokaisen suklaaystävän suosikki. Kakku on siitä erikoinen, että jauhoa siinä on vain ruokalusikallisen verran !
Tällä kertaa tein kakun kolmeen pikkuvuokaan, kakku säilyy hyvin jääkaapissa muutaman päivän,jos ei häviä aiemmin parempiin suihin.

200 g tummaa suklaata
200 g voita
3 dl sokeria
5 kananmunaa
1 rkl vehnäjauhoja

Sulatetaan voi ja suklaa vesihauteessa alhaisella lämmöllä. Lisätään sokeri ja sekoitetaan tasaiseksi.
Seoksen annetaan jäähtyä muutama minuutti.
Lisätään kananmunat yksi kerrallaan ja taas sekoitetaan.
Lopuksi lisätään jauho.
Paistetaan 200C asteisessa uunissa 20-30 minuuttia.

Oma mielipiteeni on, että seoksen tosiaan kannattaa antaa jäähtyä ennen munien lisäämisestä.
Kakkuvuoka voidellaan normaaliin tapaan. 

Uusi vuosi ja lupaukset odottavat ensi viikolla, mutta sitä ennen syödään tämä Eevan kakku pois !







0 comments