Ystävä / My Friend RuthMistä tuntee hyvän ystävän ? No esimerkiksi siitä, että huolimatta pitkästä hiljaisuudesta hyvän ystävän kanssa pääsee juonesta kiinni hyvin pian. Hyvän ystävän kanssa ei niinkään mietitä, miksi yhteyttä ei ole pidetty vaan jatketaan siitä mihin viimeksi jäätiin.Tietysti vähän aikaa menee ihan perusjuttujen selvittämiseen, mutta sitten juttu luistaa kuin ei mitään taukoa olisi ikinä ollutkaan. Olin vähän aikaa sitten Nashvillessä ja tapasin ystäväni Ruthin iltapalan merkeissä. Ruth on ihan ensimmäinen amerikkalainen ystäväni, joka auttoi niin monessa asiassa alussa. Tiemme erkanivat johtuen välimatkasta, joulukortit ovat kulkeneet, mutta emme ole juuri tavanneet pitkään aikaan. 

Kuva yllä on otettu Arizonassa vuonna 96. Siinä me istutaan sohvalla - ehkä vähän nuorempina, mutta toisaalta ei niin paljoa ole muuttunut. 

So what is a good friend ? I think good friend is the one, you haven't seen a while and when you do, you can continue where you left it last time. OK, so you need few minutes to catch up with basic information, but then it is like you met yesterday. I met last week my friend Ruth - she was my first friend in US and even we haven't met very often, we had no trouble finding what to talk !
Above is a photo taken in Arizona in 1996 - I don't think we have changed that much ! Or maybe just for better :)


0 comments