Viisi Nolla / Birthday

 Päivä oli juhlaa aamusta iltaan.  Aamulla puheluita Suomesta ja sähköposti viestejä tippui päivän mittaan, kortteja, paketteja ja kukkia. Facebookissa viestejä ystäviltä. Rohkaisevia viestejä, joissa sanottiin että 50 on uusi kolmekymppinen. Illalla olimme kolmestaan illallisella ja ehkä päivä oli jo liian pitkä, mutta kun kysytään kolmatta kertaa, mitä juhlimme - niin päivänsankarilta pääsi itku. Muut illallisella olleet voivat todistaa, että jopa hovimestari meni sanattomaksi, kun aloin kyynelehtimään. Luultavasti olisi ollut turha selittää mitään karjalaisista perintötekijöistä, että sekä itku että nauru ovat herkässä. Ehkä siinä oli vähän sitäkin, että ollaan täällä ja kaikki muut siellä. Onneksi perheen miehet ovat tottuneet siihen, että joskus olen vähän herkkä.

Jopa tällainen päivä loppuu ja elämä jatkuu taas. Tavoitteena on tehdä uusia asioita tänä vuonna ja oppia jotain uutta. Olen aina ollut vähän enemmän 'Annika' kuin 'Peppi' ja sitäkin voisi vähän muuttaa.

Huomenna pelaan golfia naisporukassa. Otan yhden nimikkopallon mukaan ja toivottavasti minulla on sama pallo tallessa vielä päivän lopussa. Huomenna pitäisi olla aurinkoista ja +12C.


Birthday celebration all day. Early morning phone  calls from Finland, cards, flowers, gifts. Encouraging messages that 50 is new 30. Dinner in the evening and I became bit emotional at restaurant. It is my Carelian heritage - can cry and laugh without too much notice.

Plan is to learn new things this year, try new things and to be less 'Annika' and more 'Pippi' (that is by Astrid Lingren's children's book).Tomorrow I play golf with 3 strong women - it is going to be 42F. I will take one special pink ball with me and I hope to have the same ball left in the end of round.

7 comments

 1. edelleen onnitteluja täältä! Nähdään sitten keväämmällä. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kiitos - kevättä odotellessa ! Olisitte varmaan nauttineet illallisesta, sen verran koominen tilanne oli itkevä Leena ! Laskua tuoreessa tarjoilija olisi vielä kerran halunnut onnitella, mutta sanoi sitten äkkiä...."Please do not cry !"

   Delete
  2. ...siis laskua tuodessaan .....osaa edes kirjoittaa enää. :)

   Delete
 2. Paljon onnea uudesta hienosta vuosikymmenestä!

  ReplyDelete
 3. Paljon paljon synttarionnea pyoreiden johdosta!

  ReplyDelete
 4. Mitäs me noista vuosista!
  "Naisen iällä ei ole merkitystä. Parhaat sävelmätkin soitetaan vanhimmilla viuluilla." :)

  Iloa ja aurinkoa päiviisi!

  ReplyDelete