Kenen kuva ? / Old lady in driver's licenceTänään tuli postissa oikein tuplapotti - uudet kilvet autoon ja uusi ajokortti. Ajokortissa on sellainen vanhemman rouvan kuva. Pitäisiköhän siitä mennä valittamaan? Huomenna täytyy ottaa ruuvimeisseli esille ja ruuvata uusi kilpi paikalleen. Täällä kilpeä käytetään vain auton perässä, joten ei niin kovasti tarvitse asian edestä huhkia. Uusi kilpi tuli aika helposti - työnantajan avustuksella mutta kortin saamiseksi piti käydä kirjallisissa jopa kaksi kertaa. Justiinsa, jos ette ole asiasta vielä kuulleet niin eka kerralla oli muutama virhe liikaa. Moottoripyöräkortin koe meni vielä huonommin, mutta tarkoitus on yrittää sitä joskus myöhemmin. Työn kannalta on tärkeämpää, että pääsen auton rattiin. No kun toisen kerran menin kirjallisiin, ei tullut enää yhtään virhettä. Mistähän sellainen sisu on tullut ?

Grand Slam - mail brought both - a new licence and new plates. I'm especially happy about the licence as I needed to work extra hard on that. I had to go to the test twice ! But like a true Finn with determination, I had zero mistakes in 2nd time.

1 comment

  1. Juu - ajokortti on aina osavaltio kohtainen....samoin liikennesaannot ! Tavallisesti antavat 30 pv uuden kortin saamiseen.
    Luottokortit sailyvat ennallaan - mieluusti tietysti haluavat tietaa uuden osoitteen, etta paasevat lahettamaan laskuja :)

    Sotutunnukset ei muutu - se on sellainen kansallinen asia eika riipu osavaltiosta.

    Sisko

    ReplyDelete