Sunnuntaina / What to do on Sunday ?

Kävimme sunnuntaiaamulla kävelemässä Duken putarhassa - tämä on ihan Duken yliopiston vieressä ja alkuperäinen perustaja Sarah Duke oli yliopiston perustajan puoliso. Jossain vaiheessa puisto oli varsin huonossa kunnossa, mutta rakennettiin uudelleen Duken perheenjäsenten tuella ja rahoilla.

Puistossa on yli 8 km polkuja ja paljon erilaisia kasveja ihailtavana. Puistoon saa viedä koiran, joten tietysti Jeppe oli mukana. Jeppe on niin tottunut, että jos puhutaan jonnekin menosta, hän tulee myös mukaan !

Oli kiva katsoa vielä kukkivia kasveja varsinkin kun olemme uutisista seuranneet että Bostonin seudulla on ollut varsinainen lumimyrsky (noin 30 cm lunta). Tämä nähtävyys kuuluu sarjaan ilmaiset - myös parkkeeraus on ilmaista, jos vierailee ennen klo 13.

We sent to see Duke Gardens in the morning.....beautiful place even this late in fall. It s right next to Duke University and I almost smelled some research being done nearby. Duke Gardens were founded by Sarah Duke - a widow of Duke founders. And of course, now I know that when folks at UNC asked me - if I had been down the road - they meant at Duke. I sense that Duke and UNC are not best buddies...0 comments