Sininen on Taivas / Carolina Blue

Jos yksi väri voisi kuvata aluetta, jonne olemme muuttaneet, se olisi sininen. Tarkemmin sanottuna puhutaan Karoliinan sinisestä. Joku voi sanoa, että taivaskin on täällä sen värinen.
Paikallisen yliopiston UNC väri on vaaleansininen - se ei ole sellainen 'babyblue' eikä mikään 'navyblue' vaan tietty sävy, jota nyt sanotaan Karoliinan siniseksi.

Alla kuva asuntoalueestamme - asuntomme on kolmessa kerroksessa ja siinähän se kunto kasvaa, kun juoksemme edes taas. Muutaman naapurin olemme jo tavanneet - vaikuttavat varsin nuorilta, joten taidamme itsekin nuorentua. Tavaroiden siirto on vielä kesken. Nythän on sunnuntaikin, joten otamme rauhallisesti. Meillä on sänky ja keinutuoli sisällä - ja siinä nyt istunkin tätä kirjoittaessa. Aamu näyttää alkavan ihan normaalisti - Harri katsoo formuloita ja Jeppen kanssa käydään ulkona heti herättyä.

Tämän blogin taustaväri taitaakin olla ihan sopiva !

Below is a photo of the building we moved in. It is brand new and we are the first people living in our unit. It is a rental so everything is not perfect, but we think it's going to be fine for now. Rooms are tall (not sure if that is the proper English ?). The windows are big and washer in 1st floor makes funny noises... :) We have bamboo floor in living room, and elsewhere carpet. We have a front door and back door to a patio outside. More pictures will appear once we get more organized. We have one week to unload POD, so we will see how things look next weekend.

UNC won yesterday so there is Carolina Blue all around Chapel Hill. We like blue color, so it's ok. I'm so happy that we are not moving to place with team colors like brown....:)


3 comments

 1. Onpas kesäisen näköistä! :)Täällä lehdet on jo puusta lähes kokonaan pudonneet. Löysin jo pariltakin firmalta lankaa, jossa väri oli nimetty carolina blue. :)

  ReplyDelete
 2. Yllätyksemme tänään olisi NH:ssä ollut jopa lämpimämpää kuin täällä, mutta se taitaa olla aika poikkeuksellista. Olemme hieman autoilleet ja erityisesti minun täytyy saada koordinaatit paikalleen, Harrilta se käy helpommin. Löytyi ISO Target sellainen Super Target. Aika lähellä on myös mall - sellainen Southpoint.
  Ja shortseja piti taas pestä, olin pakannut ne alimmaiseksi, kun en ollut varma että tarvitaanko ollenkaan....

  ReplyDelete
 3. Kylläpä teillä on kesäisen näköistä. Täällä olivat auton ikkunat umpijäässä aamulla. Värikkyyttä löytyy vain keltaisista lehtikuusista ja joistakin vaahteroista.

  Chapel Hill oli muistaakseni aika lähellä Carya. Paljon hyviä golf-kenttiä. Ja Garage - sale tapahtumia.

  Ja yltiöystävällisiä huoltoasemamyyjättäriä, jotka rakastivat minun hikisiä T-paitojani, eivätkä seuraavana päivänä enää muistaneet, vaan aloittivat rakastamisen ja imartelun alusta.

  Mahtavaa seutua. Jalkakäytäviä vähän, mutta ilmastoituja mooleja sitäkin enemmän.

  Jossain oli muistaakseni luonnonpuistoaluekin ja sitten farmareiden suoramyyntipiste.

  No, talvirenkaita tarvitsette nyt taas sitten harvemmin. Kesällä taas saattaa olla enemmän hurrikaaneja. Ja pojan oppilaitos jäi nyt vähän kauaksi.

  Onnea kovasti nyt uuteen kotiin.

  ReplyDelete