Meille sattui aika sateinen päivä, paremmalla ajalla ja säällä tuolla olisi voinut helposti viettää useamman tunnin.
Söimme myös yhtenä iltana Heidelbergin vanhassa kaupungissa - ravintolassa nimeltä Wirtshaus Zum Seppl.
Alla näkyy kuva yhdestä Wiener schnitzelistä. Se oli kooltaan sitä luokkaa, että lisäkkeeseen kuuluvat perunat piti tuoda pöytään eri astiassa. Toinen kuva on alkupaloista - kylmiä herkkuja maksapasteijasta verimakkaraan ja paljon muuta. Hieman otti koville lautasten tyhjentäminen, mutta onnistuihan se sentään. Me halusimme syödä ravintolassa, josta saisi tyypillistä saksalaista perinneruokaa ja meille tämä sopi hyvin. Tämä oli koko viikon tyyrein illallinen, mutta hintansa väärtti.Miten sitten tänne päädyimme ? Olin aiemmin käyttänyt Tripadvisoria, mutta nyt otettiin uudet konstit käyttöön. Olin nähnyt Facebook:ssa ulkosuomalaisten ryhmässä kuvia Heidelbergistä ja otin yhteyttä kuvat postanneeseen - ja kysyin ravintolasuositusta. Hän suositteli Kulturbrauerei:ta, jonne emme enää saaneet varausta, mutta ravintola suositteli vaihtoehtona tätä kuvissa näkyvää paikkaa -
ruokalistat olivat samat ja taisi ruokakin tulla samasta keittiöstä. Varaus taitaa olla melkein pakollinen, kovasti käännyttivät porukkaa pois, jos varausta ei ollut.
Sain myös toisen vinkin ruokapaikaksi - kävelykadulla sijaitseva Perkeo, jossa kävimme viimeisenä iltana aikaisella dinnerillä. Hyvä ja edullisempi vaihtoehto- ja ruoka oli hyvää. Mitään salaatteja emme tuollakaan harrastaneet, omalta lautaselta taisi löytyä makkaraa, hapankaalia ja perunamuusia.
Ehkä vähän amerikkalaiseen tapaan, meillä oli kaikenlaisia energiapatukoita kassissa. Toimme suurimman osan niistä takaisin - saksalainen ruoka piti energiatason hyvin koholla !
0 comments