2014 - Kymmenen kuvaa


Kuvakatsaus kohta päättyvään vuoteen.

Toukokuussa itkettiin Vermontissa pojan graduation seremoniassa (teltassa ei olisi muuten tarvittu aurinkolaseja). Tilaisuus oli hieno ja meille ainutlaatuinen. Vermontin koilliskulma tuli varsin tutuksi neljän vuoden aikana, mutta tämä oli se paras reissu sinne.


Huhtikuun Suomen työmatkalla pääsin jo näin lähelle itärajaa matkalla Joensuuhun. Junassa on kiva matkustaa ja Joensuussa on ihania ihmisiä ! Heinäkuussa pääsin vanhempieni kanssa Karjalan reissulle. Ensimmäinen reissu itselle itänaapuriin, mutta onneksi minulla oli hyvät oppaat mukana. 


Golf harrastuksen tähänastinen huippukohta oli päästä pelaamaan Pinehurstin kentälle (Pinehurst NC)  - tämä oli Harrin syntymäpäivälahja vuodelle 2014, 2015...


Korkeanpaikankammoa testattiin  Länsi - Virginiassa , New River Gorge 'sillan ali kävelyllä'.


Alkusyksystä herättelin tätä liikuntainnostusta. Tuntuu, että olen mestari keksimään tekosyitä - milloin on liian kuuma, liian kylmä....


Heinäkuun reissulla Suomessa tapasimme perhettä - matkasimme Ähtäriin, Sastamalaan, Raumalle ja tietysti Helsingissä. Nämä komeat kukat ovat Sastamalasta.


Vuoden 2014 suurin lumimyräkkä koettiin Pohjois-Karoliinassa ja vanha 'maitohaalarini' pääsi käyttöön. Kansalliskaarti joutui apuun, kun talvi saapui etelään helmikuussa.


Vuoden paras tai ainakin käytetyin ostos olivat Toms:ni - itseasiassa olin jo kesän loppuun mennessä ostanut kolmannen parin. 

Ja vuoden lopussa saimme pojan kotiin sekä Kiitospäivänä että Jouluna. Aika mukava päätös vuodelle. 


4 comments

 1. Oikein ihana vuosi nayttaa olleen! Tuolle sillalle tekee edelleen itsekin mieli :) Oikein hyvaa tulevaa vuotta!

  ReplyDelete
 2. Kiitos, kiitos. Mikähän siinä on, kun tuntuu oudolta sanoa, että kyllä - vuosi oli aika kiva ! Tietysti aina on kaikenlaista mutta ihan meidän kesken, tykkäsin tästä vuodesta.

  ReplyDelete
 3. Olipa kiva vuosikatsaus. :-) Minä olen aina haaveillut tekeväni myös jonkinlaisen vuosikatsauksen, mutta kun ei mun elämässä koskaan tapahdu niin paljon, että saisin tapahtumista vuosikatsauksen aikaiseksi. :-)

  Ja itärajalla asuu tosiaankin ihania ihmisiä!

  ReplyDelete
 4. Kiitos Satu ! Satakuntalaisena se itapuoli on aina jaanyt vahan vieraaksi...melkein kuin ulkomaille menisi.... :)

  ReplyDelete